středa 21. prosince 2011

ZASE SI DOKTOŘI VYDĚLALI

Už je to tu znovu, ten děsivý,bolestný pláč naší nejstarší dcerky,
opět je tu to bolavé ouško,nejprve ji ho manžel vypláchl a teď jeli na noční pohotovost (jako vždy),aby Adriance pomohl lékař, a já místo toho,abych spala jako správný marod,tu čekám,blogguju a trnu jako každá matka.
Začíná to už být u nás taková rutina,vždyť jen Adriance píchali ouško pětkrát v tomto roce a Eliance čtyřikrát,děláme si už trošku nevhodnou legraci,že jsme v lékařských institucích častěji jako doma:-(


foto převzato z internetu
Dopadlo to přesně tak, jak jsme očekávali,Adrianka má opět píchnuté ouško,do toho se probudila se šíleným kašlem,mně bolí neskutečně v krku,mandle mám nateklé jak kuličky raffaello a aby toho nebylo málo už začala pšíkat i Magdalenka s Eliankou,takže jediným schopným jedincem je manžel,ale ten je celý den v zaměstnání.
Hold budu muset přelstít tetku angínu,abych umyla nádobí a postarala se o děti,alespoň do té třiadvacáté hodiny,než tatínek přijde domů.
Doufám,že Vy trávíte poslední dny před Ježíškem příjemněji.
Krásný den,lidičky:-)

tak už to dohnalo i mě

Ahoj holky,
 přijde trošku větší chladno a já se sesypu jako domeček z karet,navštívila mě totiž ta nepříjemná tetka ANGÍNA,nesnáším tyto neohlášené návštěvy,ale kdo by je měl rád,že?

Takže vidím dnešní den na pohádky v televizi,horký čaj a vařící vývar.Snad to brzy pomůže.

Naštěstí tu mám do odpoledne manželovu maminku na výpomoc.To je zlatá ženská,a to asi řekne málokterá snacha o vlastní tchýni,ale já jsem za Helču fakt ráda,kdykoliv potřebujeme,tak pohlídá a pomůže.

MAMINKO,MYSLÍM,ŽE TI SVOU NÁKONOST DÁVÁM NAJEVO ČASTO,
ALE NIKDY JI NENÍ DOST,TAKŽE JEŠTĚ JEDNOU TI ZA VŠECHNO MOC DĚKUJI.JANA

fotografie jsou převzaty z netu