čtvrtek 26. ledna 2012

NO UZNEJTE NENÍ TO NÁDHERNÉ



Bolo raz jedno dieťa pripravené, že sa narodí. Pýtalo sa Boha: Počulo som,že ma zajtra posielaš na zem. Ale ako tam budem žiť, keď som maličký a slabý? Boh mu odpovedal: Medzi mnohými anjelmi som vybral jedného pre Teba. Ona Ťa bude čakať a starať sa o Teba. "Ale" ..hovorí dieťa.."..tu nerobím nič len spievam a smejem sa. To je to, čo potrebujem, aby som bolo šťastné." Boh povie: " Tvoj anjel Ti bude spievať každý deň a bude Ti hovoriť tie najsladšie slová. A budeš cítiť lásku svojho anjela a budeš šťastné!" "Počulo som, že na zemi sú zlí ľudia"...hovorí dieťa..."kto ma ochráni?" Boh objíme dieťa a hovorí: "Tvoj anjel Ťa bude brániť i za cenu svojho života!" V tom momente zavládol kľud v nebi, ale na zemi už bolo počuť hlasy. Dieťa sa v rýchlosti spýtalo: "Bože, povedz mi meno môjho anjela." Boh odpovie: "Meno Tvojho anjela vôbec nie je dôležité, Ty mu budeš hovoriť: " MAMA " 
 PŘEVZATAO Z LIBISE.CZ 



A TAKHLE VYPADÁ RÁNO U NÁS
 
 
 
A JEŠTĚ MÁME OD VČEREJŠKA NOVOU PRIMULKU

TERMÍN STANOVEN

AHOJ MILÉ BLOGERKY,
DNES JSEM NAVŠTÍVILA KLINIKU GHC ,KVŮLI SVÉ PLÁNOVANÉ ABDOMINOPLASTICE,UJAL SE MNĚ SAMOTNÝ PAN PRIMÁŘ KREJČA
KTERÝ BYL OPRAVDU PROFESIONÁL KAŽDÝM COULEM,
NEJPRVE SE MĚ ZEPTAL ZDA NEPLÁNUJI DALŠÍ DĚTI,PO MÉ ODPOVĚDI,ŽE UŽ MÁM TŘI A BOHUŽEL VŠECHNY SEKCÍ,TAKŽE UŽ DALŠÍ ASI NEBUDE,MĚ VYZVAL ABYCH MU UKÁZALA SVÉ MAXI BŘÍŠKO,S TÍM,ŽE ZHODNOTÍ,ZDA SI NOVÉ BŘICHO ZASLOUŽÍM,A OPRAVDU,JEŠTĚ MI DOKONCE DOPORUČIL MÍSTO ABDOMINOPLASTIKY LIPOABDOMINOPLASTIKU,COŽ ZNAMENÁ,ŽE MI KROMĚ ÚPRAVY BŘICHA,ODSAJE VŠECHEN MOŽNÝ TUK Z BOKŮ,ALE PROTOŽE JSEM OD PŘÍRODY TVAR HRUŠKY,TAK ZE MĚ SAMOZŘEJMĚ NEUDĚLÁ POSTAVU MODELKY.
VYSVĚTLIL MI VŠECHNA RIZIKA,I TO,ŽE POTOM BUDU 1 DEN NA JIPCE,BUDU BRÁT ANTIBIOTIKA,LÉKY PROTI BOLESTI,PO DVOU DNECH HOSPITALIZACE MĚ POŠLOU DOMŮ,KDE BUDU 3 TÝDNY PŘÍSNÝ PACIENT,PROTOŽE UŽ MÁM TĚLO NATOLIK ZHUNTOVANÉ,ŽE OPERACE BUDE VĚTŠÍHO RÁZU,NEŽ NORMÁLNĚ.ASI PO 14 DNECH MI VYNDAJÍ STEHY A DRENY.ZE ZAČÁTKU BUDU NOSIT STAHOVACÍ KALHOTKY A STAHOVACÍ PÁS,PO ČASE JEN JEDNO Z TOHO,PLNÁ ZÁTĚŽ VČETNĚ CVIČENÍ JE MOŽNÉ PO 2 MĚSÍCÍCH.
CENA ABDOMIPLASTIKY SE POHYBUJE 39 000-50 000,-KČ,
CENA LIPOABDOMINOPLASTIKY OD 42 000-63 000,-KČ.
MĚ BY OPERACE STÁLA 63 000+ VÝLOHY JAKO HOSPITALIZACE,LÉKY PROTI BOLESTI,PRÁDLO,CELKOVÁ ANESTEZIE...
PAN PRIMÁŘ BYL TAK HODNÝ,ŽE SE SMILOVAL,PROTOŽE MÁME 3 OPRAVDU MALÉ SLEČNY A DAL NÁM CENU 42 000+ VÝLOHY,TAKŽE SE TO STEJNĚ VYŠPLHALO NA NECELÝCH 65 000,-KČ
SNAD TO ZA TY PRACHY BUDE STÁT:-)
NA PŘEDOPERAČNÍ VYŠETŘENÍ BYCH MĚLA JÍT 30.3.2012 A TERMÍN OPERACE BYL STANOVEN NA 10.4.2012 V ÚTERÝ,DEN PŘEDTÍM MÁ ELIANKA NAROZENINY,ALE PROTOŽE JSEM NAPSANÁ NA ČEKACÍ LISTINĚ,MOŽNÁ SE DOČKÁME I DŘÍV.

SNAD NĚJAKÝ ROZDÍL UVIDÍTE A TŘEBA TO POMŮŽE I NĚJAKÉ Z VÁS.
TAK MI DRŽTE POTOM VŠECHNY PĚSTI,AŤ NEJSEM Z TOHO 1-2 PROCENT CO TO NEPŘEŽIJÍ:-(


 fotky před z 26.1.2012