čtvrtek 9. srpna 2012

Náš dvě hodinky v Hotelu Savoy

Koupila jsem manželovi k našemu 5. výročí wellness v hotelu Savoy.

 

Hotel Savoy - Pětihvězdičkový hotel v Praze

sav1.jpg
Hotel Savoy leží v luxusní oblasti Hradčan, v blízkosti Pražského hradu s katedrálou sv. Víta v srdci historického jádra Prahy. V okolí jsou další nádherné památky české historie jako Národní galerie, Strahovský klášter, kostel sv. Mikuláše nebo zahrady Pražského hradu. Pohodlnou procházkou dojdou hoteloví hosté za 20 minut ke Karlovu mostu. Letiště je vzdáleno jen 20 minut autem.
Hotel Savoy je Pětihvězdičkový hotel v Praze situován v historickém centru (Keplerova 6, Praha 1)
Luxusní hotel Savoy vybudovaný na konci 19. století v secesním stylu patří po svém znovuotevření v roce 1994 k nejlepším hotelům v Praze a v Evropě. Za překrásnou secesní fasádou se nachází moderní vybavení a luxus, který uspokojí každého náročného hosta. Filozofie hotelu spočívá ve vynikajících službách, diskrétnosti a individuálním přístupu ke každému hostu. Všech 55 pokojů a 6 Deluxe apartmá jsou zařízeny moderním nábytkem. Každý pokoj má trezor, protipožární zařízení a osvěžovač vzduchu. Obrovské mramorové koupelny mají oddělené toalety, sprchu a vanu.
(převzato ze stránek hotelu).

A nás v tomto hotýlku čeká 120 minut ve vířivce, turecké lázni, finské sauně a masáž krční páteře. K tomu i sekt a jahod,jak já se těším:-) 

Fotky dodám:-)

Včerejší 10 km výlet po Praze

Vyšli jsme docela pozdě na 10 km procházku,ale zvládli jsme to na jedničku.Prošli jsme Modřanskou roklí do Písnice,pak na Lhotku,přes Lhotecký lesík,až domů:-)